torsdag 20. mai 2010

Rino og dyrlegen


Det i seg selv er ikke en artig historie. Rino veit akkurat hva han vil og å ta en tur til dyrlegen er absolutt noe han ikke vil. Så hver gang det er noe, så må han få noe å sove på så dyrlegen kan sjekke han. Så langt har vi bare funnet en dyrlege Rino syns det er greit å gå til.. Og han har startet egen klinikk på Kongsberg, så nå bærer det helt opp dit når vi må ta en tur.
Rino slo seg vrang i dag også... som alltid, men var utrolig flink når dyrlegen gikk over han når han sov. Vanligvis våkner han under sjekken og kloklippen og holder et helvete uten like, men i dag lå han rolig og bare klaget litt.
Rino fikk vaksinen sin, ormkur, klippet neglene sine, sjekket utstyret og sjekket en kul han har fått ved øyet.
Kulen fant ikke dyrlegen ut hva var for noe, så da ble det sendt inn en prøve til NVH og vi må vente i nesten 2 uker på svar. Det syns jeg ikke er noe gøy... Men dyrlegen var veldig positiv og trodde ikke at den var farlig, men er likevel en liten sjangs for at den kan være ondartet. Og med midt hell med dyr skulle det ikke forundre meg det..
Men vi får krysse fingerne for lillegutt og håpe at det bare er en liten filleting og at det er en kul som forsvinner av seg selv.

Nå er det kvelden og mørkt! Natta!

-MJ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar